2024 Yılı'nın Cilt Bakım Trendi ;  ÇİFT AŞAMALI CİLT TEMİZLİĞİ !

2024 Yılı'nın Cilt Bakım Trendi ; ÇİFT AŞAMALI CİLT TEMİZLİĞİ !

Cilt temizliği, cildimizin yüzeyinde biriken tüm kalıntıları arındırmak için cilt bakım rutinimizin ilk aşamasıdır.  Cildimiz sebumla beraber tozlar, bakteriler, makyaj kalıntıları, güneş koruyucu kalıntıları ve diğer birçok parçacıkla sürekli temas halindedir. Bu kalıntılar gözeneklerimize derinlemesine nüfuz eder.

Bu durum da sivilce, siyah nokta, hassasiyet gibi diğer birçok cilt problemine neden olabilir. Temizleme adımını cildimizi derinlemesine arındıran ancak bunu yaparken cilt bariyerine zarar vermeyen, cildi kurutmayan ürünlerle ve yöntemlerle gerçekleştirmeliyiz.İŞTE BUNUN İÇİN SİZLERE HARİKA BİR ÖNERİMİZ VAR . '' ÇİFT AŞAMALI TEMİZLİK! ‘'


Çift Aşamalı Temizlik Nedir ve Hangi Faydaları Sağlar?

Çift aşamalı temizlik, cildi ilk aşamada yağ bazlı su temizleyicilerle, ikinci aşamada ise mineral içerikli su bazlı temizleyicilerle temizlemenin bir yöntemidir. Bu yöntemin faydalarını öğrendikten sonra, her gün uygulamaktan keyif alacaksınız.

⁠  Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesi sayesinde sivilce, siyah nokta, yağ bezesi ve genişlemiş gözenek sorunlarına etkili bir çözüm sağlar.

Cilt bakım ürünlerinin etkili olabilmesi için cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar.Çift aşamalı temizlik, cildi temizleyerek  sonraki bakım ürünleri için cildi hazırlar, bu da ürünlerin daha etkili olmasına yardımcı olur.

Cilt yüzeyinde kalıntı bırakılmaması, yaşlanma sürecini yavaşlatır. Bu sayede oksidatif hasar, kolajen kaybı, kırışıklıklar ve güneş lekeleri gibi endişelere karşı önlem alınmış olur.⁠

Cildin yüzeyinde biriken ölü deri hücrelerini uzaklaştırarak, mat bir görünümü ortadan kaldırır ve cilde doğal bir ışıltı kazandırır.

Unutmayın! cildinizin ihtiyaçlarına uygun olarak yapılan çift aşamalı temizlik, sağlıklı ve ışıldayan bir cilt için önemli bir adımdır.

  Çift Aşamalı Temizlik Adımları ve Doğru Uygulama Teknikleri 

Çift aşamalı temizlik, cildinizi sadece su ile yıkayarak veya tek temizleyici kullanarak elde edebileceğinizden daha etkili bir temizlik sağlamaya yardımcı olacaktır. İşte doğru uygulama teknikleriyle çift aşamalı temizliğin adımları:

1.⁠ ⁠Aşama - Yağ Formlu Su Bazlı Temizleyici :

●Cildinizin ve ellerinizin kuru olduğundan emin olun. Yağ bazlı temizleyici ürününüzü (FACIAL CLEANSING OIL BETA GLUCAN + B5 + SODIUM PCA) yeterli miktarda avuç içine alın ve cildinize masaj yapmaya başlayın. https://rimuhealthproducts.com/tum-cilt-tipleri-icin-siyah-nokta-ve-sivilce-karsiti-arindirici-yuz-temizleme-yagi-200-ml

●Yaklaşık 1 dakika boyunca cildinize dairesel hareketlerle nazikçe masaj yapmaya devam edin

●. Makyajınız varsa önce cilde, sonra göz çevresine ve dudaklara odaklanarak masaj yapın.Ardından ellerinizi bir miktar su ile ıslatın ve ıslak ellerinizle cildinize masaj yapmaya devam edin.

●Yağ bazlı temizleyici suyla birleşerek emülsifiye olacak ve süt kıvamında bir hale gelecektir. Bu aşamada cildinizi bol suyla durulayın, ancak cildinizi kurulamadan ikinci aşamaya geçin.


2.⁠ ⁠Aşama - Su Bazlı Temizleyici  :

●Cilt yüzeyinde kalan yağ bazlı temizleyici kalıntıları temizlemek için su bazlı temizleyici ürününüzü (FACIAL CLEANSER GEL 4D HYALURONIC ACID + B3 + B5 VITAMIN) kullanın. https://rimuhealthproducts.com/facial-cleanser-gel-4d-hyaluronic-acid-b3-b5-vitamin

●Yeterli miktarda alarak cildinize 1 dakika boyunca masaj yapın.Ardından bol su ile cildinizi iyice durulayarak çift aşamalı temizliğinizi tamamlayın.

●Cildinizi nazikçe kuruladıktan sonra, pırıl pırıl bir cilde kavuşmuş olacaksın.

https://rimuhealthproducts.com/temizleyiciler